persoonlijk & betrouwbaar

Ik heb een klacht

Komt u er met onze medewerkers niet uit, of loopt u tegen structurele problemen op? Voor zwaarwegende klachten hebben we een klachtencoördinator. Deze vervult een bemiddelaarsrol.

Hoe kunt u uw klacht indienen?

Mijnvervoergv
Mijnvervoergv is de digitale omgeving van Vervoer Gooi en Vechtstreek. U kunt uw klacht hier indienen, nadat u bent ingelogd.

Ga naar mijnvervoergv.vervoerwintop.nl en vul uw gegevens en uw wachtwoord in. U komt dan in uw eigen klantomgeving. Hier staat een optie om een klacht in te dienen. Volg de stappen en uw klacht is ingediend.

Telefonisch en mail
Telefonisch via 088 829 44 44 of stuur een mail naar klantenservice@vervoergv.nl.

Via de klachtenkaart (Wmo)
Voor een klacht betreffende het Wmo-vervoer haalt u een klachtenkaart bij het Wmo-loket van uw gemeente of downloadt u hier. U kunt de ingevulde klachtenkaart opsturen naar Vervoer Gooi en Vechtstreek B.V., t.a.v. Klantenservice, Antwoordnummer 409, 3740 VB Baarn.

Via het online klachtenformulier (Wmo)
Met onderstaand formulier kunt u een klacht over het Wmo-vervoer indienen. De bevestiging van het indienen van uw klacht ontvangt u op het door u ingevulde e-mailadres. Uw persoonsgegevens worden verwerkt om uw klacht af te kunnen handelen.

  • Uw persoonlijke gegevens
  • Reisgegevens
  • Vertrekadres
  • Uw klacht

Klachtenregelingen

Bij Vervoer Gooi en Vechtstreek is de klachtenregeling Vervoer Gooi en Vechtstreek B.V. vastgesteld en van toepassing.

Met ondersteuning van het regionaal klachtenmeldpunt
Het kan zijn dat u graag bij het insturen van uw klacht ondersteund wilt worden. U kunt dan contact opnemen met het Regionaal Klachtenmeldpunt. Ze helpen u graag om uw klacht op een goede manier en onafhankelijk aan Vervoer Gooi en Vechtstreek B.V. door te geven.