persoonlijk & betrouwbaar

Vanaf 1 augustus 2021 is Vervoer Gooi en Vechtstreek BV de aangewezen vervoerder voor het leerlingenvervoer van kinderen in onze regio (Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren en Wijdemeren). Wij voeren het vervoer uit in opdracht van de gemeente.

Voor wie is het leerlingenvervoer?

Leerlingenvervoer is bedoeld om het onderwijs voor alle leerlingen toegankelijk te houden. Kinderen die niet zelf naar school kunnen lopen of fietsen, kunnen er gebruik van maken. Bijvoorbeeld kinderen die door een beperking niet zelfstandig kunnen reizen. Of kinderen die bijzonder onderwijs volgen en daarom naar een school gaan die verder weg is.

Download de informatiefolder leerlingenvervoer.

Bekijk de video over leerlingenvervoer en het handige MijnVervoerGV

Een veilig gevoel

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat uw kind zich veilig voelt, we zorgen ook dat het veilig ís. Die verantwoordelijkheid nemen wij heel serieus.

Al onze chauffeurs hebben veel rijervaring en hebben een opleiding voor speciaal personenvervoer gevolgd. Ze zijn sociaal en hebben hart voor kinderen met een kleine of grotere beperking. Zij doen dit werk dan ook vanuit een bewuste keus en zetten zich graag in om uw kind veilig en comfortabel te vervoeren.

Onze chauffeurs maken gebruik van nieuwe elektrische voertuigen. Dat kan een bus of een rolstoelbus zijn.

Interesse?

Maakt uw kind nog geen gebruik van het leerlingenvervoer en wilt u weten of het daar wel recht op heeft? Neem dan contact op met uw gemeente. Voor vragen over het leerlingenvervoer van Vervoer Gooi en Vechtstreek kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Blaricum     Eemnes      Gooise Meren      Hilversum      Huizen     Laren    Wijdemeren