persoonlijk & betrouwbaar

Het reserveren van een rit met het Wmo-vervoer kan op meerdere manieren.

Online uw rit reserveren? Klik hier
Via de app reserveren? Klik hier
Telefonisch reserveren? Klik hier
Via de e-mail reserveren? Klik hier

Denkt u eraan om tijdig uw rit met het Wmo-vervoer te reserveren?
Een dag van tevoren is aan te raden, maar u kunt tot minimaal één uur voordat u wilt vertrekken reserveren.

Vaste ritten

Regelmatig terugkerende ritten (bijvoorbeeld elke week dezelfde rit) zijn, voor maximaal hetzelfde kalenderjaar vooruit, in één keer te reserveren bij Vervoer Gooi en Vechtstreek. Maar let op: vaste ritten worden tijdens de feestdagen niet gereden en moet u dus zelf inplannen.

Prioriteitsritten

Vervoer Gooi en Vechtstreek kan uw aankomsttijd garanderen voor ritten met het Wmo-vervoer naar een bruiloft of uitvaart. Hierbij geldt dat:

  • U reserveert uw rit zo vroeg mogelijk, maar tenminste 2 uur van tevoren.
  • U geeft bij het reserveren van uw rit duidelijk aan dat het om een rit met gegarandeerde aankomsttijd gaat.
  • U mag nooit te laat worden afgezet. U kunt wel eerder dan de afgesproken tijd afgezet worden. Hiervoor geldt als maximum een half uur voor de afgesproken aankomsttijd.

Feestdagen

Kerst: een Wmo-rit op Kerstavond, Eerste Kerstdag of Tweede Kerstdag dient u uiterlijk 22 december 19:00 te reserveren. Eerder mag natuurlijk ook! Dat geldt voor de heenrit én voor de terugrit.

Oudjaarsdag: op oudejaarsavond rijden onze chauffeurs hun laatste rit om 19.00 uur. Na dat tijdstip kunt u op 31 december dus geen gebruik maken van het Wmo-vervoer.

Nieuwjaarsdag: op 1 januari rijden onze chauffeurs weer vanaf 08.00 uur. Ook zijn wij die dag gewoon bereikbaar voor het reserveren van een Wmo-rit.

Geen vaste ritten tijdens de feestdagen: Voor alle officiële feestdagen geldt dat vaste ritten op deze dagen niet uitgevoerd worden, u dient voor die dagen een losse rit te boeken.