persoonlijk & betrouwbaar

Burgemeester Broertjes bezoekt Vervoer Gooi en Vechtstreek

Publicatiedatum: 9 december 2021

Donderdag 9 december bracht Pieter Broertjes, burgemeester van Hilversum en voorzitter van het Algemeen Bestuur van de Regio Gooi en Vechtstreek, een bezoek aan Vervoer Gooi en Vechtstreek. Hij nam een kijkje bij het leerlingenvervoer in Hilversum en sprak met medewerkers op het hoofdkantoor in Baarn.

Bij de Hilversumse Mozarthof, een school voor speciaal onderwijs, was Broertjes getuige van het ‘spitsuur’:  zo’n 30 chauffeurs halen hier aan het eind van elke schooldag met hun bussen de kinderen op die gebruik maken van het leerlingenvervoer. De Mozartlaan is niet breed en het aantal parkeerplekken is beperkt, maar door de goede samenwerking tussen chauffeurs en verkeersregelaars verloopt het halen en brengen van de kinderen er snel en geordend.

Ook bracht de burgemeester een bezoek aan het hoofdkantoor van Vervoer Gooi en Vechtstreek in Baarn. Medewerkers van de afdeling Planning gaven hem een inkijkje in het dagelijks plannen van de ritten voor het leerlingen- en Wmo-vervoer. Met medewerkers en directie ging hij in gesprek over de ontwikkelingen sinds de start van Vervoer Gooi en Vechtstreek op 1 januari van dit jaar, en hij blikte met hen vooruit naar 2022. “Indrukwekkend”, zei Broertjes in een tweet na afloop van zijn werkbezoek.

Meer nieuws

Al het nieuws