persoonlijk & betrouwbaar

Meer reizigers en grote tevredenheid voor Vervoer Gooi en Vechtstreek

Publicatiedatum: 18 april 2023

Het jaar 2022 laat opnieuw een groei zien voor Vervoer Gooi en Vechtstreek. Daarmee hebben we ook in ons tweede bestaansjaar mooie stappen kunnen zetten in duurzaam, persoonlijk en efficiënt vervoer voor inwoners die niet (meer) zelfstandig kunnen reizen. Dat deden we natuurlijk samen met onze medewerkers, reizigers en collega’s bij de Regiogemeenten.

We zijn trots op wat we samen hebben bereikt. Zowel in het Wmo-vervoer als het leerlingenvervoer steeg het aantal reizigers het afgelopen jaar gestaag. Daarbij gaven onze reizigers ook nog eens een hele dikke voldoende voor onze dienstverlening, in een jaar waarin coronamaatregelen nog steeds beperkingen creëerden. Bovendien slaagden we er in om alle chauffeursvacatures te vervullen en dat is bijzonder op de huidige krappe arbeidsmarkt.

Jaarverslag 2022

In het Jaarverslag 2022 een uitgebreid overzicht van de prestaties van Vervoer Gooi en Vechtstreek in 2022. We laten de successen zien die we hebben geboekt, waar de verbeterpunten liggen en de uitdagingen waarmee we werden geconfronteerd. De vier pijlers van onze bedrijfsvoering vormen daarbij een leidraad: betrouwbare en toegankelijke dienstverlening, goed en inclusief werkgeverschap, duurzaam en uitstootvrij vervoer en financieel gezond vervoer.

Lees hier het Jaarverslag 2022

Voor inwoners, met gemeenten

Vervoer Gooi en Vechtstreek is onderdeel van de zeven gemeenten in de Regio Gooi en Vechtstreek. Wij zijn de eerste gemeentelijke organisatie in Nederland die zelf het vervoer organiseert en uitvoert voor inwoners die niet zelfstandig kunnen reizen. Sinds 2021 verzorgen we Wmo-vervoer, leerlingenvervoer en vervoer naar dagbestedingslocaties.

Ook in 2023 blijven we ons inzetten om het motto Persoonlijk&betrouwbaar waar te maken, voor onze reizigers én voor onze medewerkers.

Meer nieuws

Al het nieuws