persoonlijk & betrouwbaar

Waar wilt u naartoe?

Gaat het om een gewone rit of is het nodig om een prioriteitsrit te reserveren?

Reserveer een rit

U maakt een reservering online op de website of telefonisch via 088 829 44 44.

Aankondiging (de taxi is in de buurt)

Als u wilt, ontvangt u een telefoontje vlak voordat u wordt opgehaald.

U wordt opgehaald

Het Wmo-vervoer haalt u op bij de voordeur. Bij (verzorgings)flats en grotere gebouwen is dit de centrale hoofdingang. De chauffeur kan daar uiterlijk een kwartier eerder tot een kwartier later dan de afgesproken vertrektijd zijn.

De reis

Het kan zijn dat de chauffeur ook andere mensen moet ophalen of afzetten. Waardoor omrijden soms nodig is. Uw rit kan hierdoor langer duren. Natuurlijk betaalt u gewoon voor de kortste route.

Plaats van bestemming

De chauffeur zet u af bij uw bestemming en begeleidt u eventueel naar de (voor)deur. Heeft u een prioriteitsrit geboekt? Dan bent u daar op de aangegeven aankomsttijd. Meestal is dat iets eerder (niet meer dan 30 minuten).

Weer naar huis

U wordt op de afgesproken plaats opgehaald. De chauffeur kan een kwartier eerder tot een kwartier later dan de afgesproken vertrektijd bij u zijn. Bij de hoofdingang van TerGooi MC staat een taxizuil. Hier reserveert u eenvoudig een rit terug naar huis. U wordt dan binnen 30 minuten opgehaald.

Betalen

U betaalt uw gemaakte ritten via automatische incasso. Deze worden op de daaropvolgende maand van uw bankrekening afgeschreven.