persoonlijk & betrouwbaar

Covid-vaccinatie voor Wmo-pashouders 2023

Publicatiedatum: 25 september 2023

Het najaar staat voor de deur, wat betekent dat het tijd is om na te denken over de Covid-vaccinatie. Het RIVM is reeds gestart met het benaderen van inwoners die in de risicogroep vallen om deze vaccinatie te halen. Vanaf 9 oktober kunt u hiervoor via het RIVM een afspraak maken.

Bent u in het bezit van een Wmo-pas en maakt u gebruik van het Wmo-vervoer? Goed nieuws: voor ritten naar de vaccinatielocatie in onze regio wordt geen reizigersbijdrage in rekening gebracht. De gemeenten bieden dit als een gratis service aan.

 

Informatie over de vaccinatielocatie:

De aangewezen vaccinatielocatie voor de regio Gooi en Vechtstreek is de GGD Bussum, te vinden op het volgende adres:

 

  • Franse Kampweg 38, 1406NW Bussum (in het oude Hocras gebouw).
  • Openingstijden: Maandag, woensdag en vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur.

 

Let op: Voor deze service boeken we alleen de heenrit naar de GGD Bussum. Voor de terugrit en bijbehorende informatie kunt u bij de dagcoördinator van de vaccinatielocatie terecht. Zo kunnen we de wachttijd voor de terugrit voor u beperken.

We adviseren u om uw heenrit naar de GGD Bussum te reserveren zodra u uw vaccinatieafspraak heeft bevestigd. Vermeld expliciet dat het om een rit naar de vaccinatielocatie gaat, zodat wij deze rit aan het einde van de maand niet in rekening brengen.

Het doel van dit gemeentelijke initiatief is om ervoor te zorgen dat de kosten voor vervoer geen belemmering vormen voor inwoners om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus.

Meer nieuws

Al het nieuws