persoonlijk & betrouwbaar

Gooi en Eemlander: ‘Gokje met eigen vervoersbedrijf pakt goed uit’

Publicatiedatum: 22 april 2022

Mirjam van Twisk van de Gooi en Eemlander ging in gesprek met onze manager Richard Hop en adjunct-manager Martine van Calcar. Ook sprak ze met een chauffeur, een ouder wiens dochter gebruik maakt van het Leerlingenvervoer en met de directeur van de Mozarthof, school voor zeer moeilijk lerende kinderen. Dat leverde een mooi artikel op!

Mirjam van Twisk keek samen met Richard en Martine terug op de eerste 15 maanden van Vervoer Gooi en Vechtstreek. Ze spraken over de uitdagingen die de start in coronajaar 2021 met zich meebracht, over de zekerheid die we onze medewerkers bieden en over de tevredenheid onder onze reizigers. Natuurlijk kwamen ook de financiƫle resultaten ter sprake en werd gesproken over de vacatures die we op dit moment nog hebben.

Ben je na het lezen van het artikel enthousiast geworden en wil je ook aan de slag als chauffeur voor Vervoer Gooi en Vechtstreek? Bij ons kun je rekenen op persoonlijke aandacht, waardevol werk en goede arbeidsvoorwaarden. Kijk eens op onze Werken bij-pagina.

Lees hier het artikel (downloaden als pdf)

Lees hier het artikel (voor abonnees van de Gooi en Eemlander)

Meer nieuws

Al het nieuws