persoonlijk & betrouwbaar

Nieuw telefoonnummer voor Wmo-reizigers: 088 829 44 44

Publicatiedatum: 7 april 2022

Voor het telefonisch reserveren van uw Wmo-rit kunt u vanaf nu ook bellen met 088 829 44 44. Het bekende 0900-nummer verdwijnt in de loop van 2022. Wanneer u ons belt via het nieuwe 088-nummer, belt u altijd voor het lokale telefoontarief.

We vinden het belangrijk om helder te zijn, ook als het gaat om de belkosten. Wanneer u belt via een 0900-nummer, brengen veel telefoonproviders hiervoor extra kosten in rekening. Die extra kosten heeft u niet wanneer u ons belt met het nieuwe 088-nummer. Ook voor ons als organisatie brengt een 0900-nummer extra kosten met zich mee. Dat besteden we natuurlijk liever aan een goede dienstverlening.

Nieuwe telefoonnummer vervangt ook 0800-nummer

Het nieuwe telefoonnummer 088 829 44 44 kunt u ook bellen wanneer u een klacht of compliment wilt doorgeven. Daarmee vervalt het 0800-nummer voor klachten. Dat verandert natuurlijk niets aan de manier waarop wij omgaan met uw klacht. U kunt blijven rekenen op persoonlijke afhandeling van uw klacht door onze klachtencoördinator.

Online een rit reserveren

Een Wmo-rit reserveren kan ook online: via onze website en via de App op uw mobiele telefoon. Dat is gratis en kan op elk moment van de dag. Wanneer u dit voor het eerst doet, vraagt de computer u om uw gegevens te registreren. Zo weet het systeem dat u al klant bent van Vervoer Gooi en Vechtstreek. Daarna zijn uw pasnummer en een zelfgekozen wachtwoord voldoende om een rit te reserveren.

Uitleg over reserveren via de website

Uitleg over het gebruik van de app op uw mobiele telefoon

Hulp bij registreren en reserveren

Wilt u wat extra uitleg en hulp bij het registreren en online reserveren? Onze medewerkers helpen u graag. Hiervoor kunt u een afspraak maken via 088 829 44 44.

Goed om te weten: er zijn en blijven dus drie mogelijkheden om uw rit te reserveren – telefonisch, via de website en via de app. U kiest zelf weke mogelijkheid u het beste past.

Meer nieuws

Al het nieuws