persoonlijk & betrouwbaar

Toename van ritten zorgt voor extra drukte

Publicatiedatum: 20 mei 2021

Steeds meer mensen maken na een lange periode van beperkingen weer gebruik van het Wmo-vervoer. Een mooie ontwikkeling, het laat zien dat inwoners van onze regio weer actiever kunnen deelnemen aan de samenleving. Helaas is in de huidige situatie een langere wachttijd voor het Wmo-vervoer niet altijd te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Voor uw gezondheid en die van onze medewerkers blijven wij ons uiteraard houden aan de voor het Wmo-vervoer geldende coronarichtlijnen. Passend binnen die richtlijnen hebben wij extra maatregelen genomen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw rit prettig te laten verlopen.

Onze medewerkers kunnen u adviseren over het tijdstip van uw reis en de duur van de rit. Zorg gerelateerde ritten, voor een afspraak bij bijvoorbeeld een arts of fysiotherapeut, plannen wij met prioriteit in.

Flexibeler inzet chauffeurs en voertuigen

Daarnaast werken we ook intern hard om wachttijden voor u zoveel mogelijk te beperken. We streven voortdurend naar een flexibeler inzet van (meer) chauffeurs, zodat meer ritten mogelijk zijn. Ook zorgen we dat onze voertuigen zoveel als technisch mogelijk inzetbaar zijn. Uiteraard staat uw veiligheid en gezondheid daarbij altijd voorop.

Meer nieuws

Al het nieuws