persoonlijk & betrouwbaar

Vervoer Gooi en Vechtstreek staat voor persoonlijk en betrouwbaar vervoer en daarom laten we onze reizigers graag met ons meedenken. Dat kan onder meer via onze klantenpanels.

Met de leden van de klantenpanels bespreken we twee keer per jaar zaken als bereikbaarheid, ritplanning, service en rijgedrag, de app MijnVervoerGV en afhandeling van klachten. Wat vinden de leden van het panel goed gaan, wat zou beter kunnen en welke mogelijkheden voor verbetering zijn er?

Klantenpanel Wmo-vervoer

Het Klantenpanel Wmo-vervoer bestaat op dit moment uit veertien leden. Zij zijn allemaal actief gebruiker van het Wmo-vervoer.

Klantenpanel Leerlingenvervoer

Het Klantenpanel Leerlingenvervoer bestaat op dit moment uit tien leden. De meesten van hen zijn ouder of verzorger van een kind dat gebruik maakt van het leerlingenvervoer. Daarnaast is ook een vertegenwoordiger vanuit de scholen lid van het klantenpanel Leerlingenvervoer.

Lid worden van een klantenpanel

Er is nog plek in de klantenpanels! Wilt u meedoen of wilt u meer weten over het klantenpanel Leerlingenvervoer of het klantenpanel Wmo-vervoer? Neem dan contact op met ons team Klantenservice.